- Hirdetés -
- - - - -

Robokill 2 – Akció Játék

| Kategória: Akció Játékok

2243-t írunk, a Föld lepusztult, egyre több gonosz robot fertőzte meg és foglalta el azt a világot amelyet valaha ismertünk. Mikor már majdnem minden elveszett egy új hős született, akinek egyetlen feladata véget vetni a robotok uralmának és megmenteni a Földet. Ezzel kezdetét is veszi egy szuper arcade típusú akció játék. Felül nézetből, profin kidolgozott játékban kell harcolni az ellenséggel.
A játékot ezen az oldalon lehet elérni és böngészőben lehet játszani teljesen ingyen. Kezdeti képernyőn a a Start és a Beállítás közül lehet választani.  Beállítás nem túl bőséges, de nincs is rá nagy szükség, Zene Be/KI kapcsolás és még grafika kidolgozottsági szintet lehet beállítani. Ezután a Start-ra kattintva el is érkeztünk a következő menühöz. Ezen a részen létre lehet hozni a felhasználó profilunkat, így egy gépen akár többen is játszhatnak. Ezután jön a misszió választó ahol ki lehet választani, hogy melyik pályán szeretnénk indulni. Kezdésként csak az első érhető el és ahogy végig visszük  szépen felszabadul a következő. Elméletileg ez egy demo játék és ezen a részen egy nem regisztrált változattal lehet elérni ami valamennyire le van korlátozva, de amit írok az mind ebben található meg és ez is teljességgel szuperül játszható.

Kiválasztottuk az első missziót és jöhet is az első pálya. Mi vagyunk a kis sárga figurával és elsőként kicsit meg kell szokni az irányítást. Aki már játszott valamilyen komolyabb játékkal annak ez nem lesz újdonság. Mozgás WASD billentyűk vagy nyilak,  forgás egérrel. Még két további billentyű parancs van az I és M.  I-vel a tárolt cuccokat lehet elérni amivel fel lehet turbózni az emberünket. M-l a Map-t, magyarul Térképet lehet elérni amivel át tudjuk nézni a pályát és tudunk teleportálni is. A pályán itt-ott lehet látni ilyen sárga keretes és kéken világító kis platformot. Ha menet közben ezeket aktiváljuk (be kell lépni az adott pályára) akkor később oda tudunk teleportálni a térkép segítségével.

Kezdőpontnál található a Shop vagyis a bolt ahol tudunk fegyvereket és a pajzsokat vásárolni. Kezdésként nincs sok pénzünk de a pályán járkálva elég szép összegeket lehet összeszedni. A pályán mindenhol vannak ilyen kisebb-nagyobb tároló rekeszek, konténerek amiket ha szétlövünk különböző cuccokat találhatunk. Pénz, fegyver, pajzs és kulcsokat amik szükségesek mert sok ajtó le van zárva és csak ezekkel  a kulcsokkal lehet kinyitni őket. Aktuális pénz és pajzs kijelzés a bal felső sarokban látható. Ha ezekkel megvagyunk akkor kezdődhet is az akció és lehet likvidálni a robotokat.

Menet közben szinteket is lehet lépni az emberünkkel ami attól függ, hogy mennyi XP-t gyűjtöttünk. Ez egy kis képen látható a jobb felső sarokban. Röviden ennyi elég a játékról. Ha felkeltette az érdeklődésedet próbáld ki, szerintem nem fogsz csalódni. :) Robokill 2. Nézd meg a képeket és mellékeltem egy 10 perces videót is a játékról. Ha valahol elakadnál vagy valami nem világos akkor kérdezz itt a hozzászólásoknál, de az hivatalos oldalon is van egy jó kis FAQ.

Robokill 2 Képek

Robokill 2 Videó

- Hirdetés -

- - - - -